Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis

NANJING NTRIC ELECTRONICS CO., LTD.

Van goede kwaliteit De Audioschakelaar van XLR voor verkoop
Van goede kwaliteit De Audioschakelaar van XLR voor verkoop
Enkel toon hen wat wilt u, zullen zij u het beste adviseren niet alleen het product maar ook meer toepassing geven. Van de mededeling en technicals adviseer, ontwerpen zij zelfs voor me in een kleine hoeveelheid. Dank voor de samenwerking en hoopt het voor altijd lang kan zijn.

—— David Jacobson

Perfect. Ik gebruikte wat hiervan want de monitor bij mijn kerk verzendt.

—— Eddie L. Dunaway

Ik ben online Chatten Nu

NANJING NTRIC ELECTRONICS CO., LTD.

1 2 3 4 5 6
NANJING NTRIC ELECTRONICS CO., LTD. NANJING NTRIC ELECTRONICS CO., LTD. NANJING NTRIC ELECTRONICS CO., LTD. NANJING NTRIC ELECTRONICS CO., LTD. NANJING NTRIC ELECTRONICS CO., LTD. NANJING NTRIC ELECTRONICS CO., LTD.
DE ELEKTRONIKAco. VAN NANJING NTRIC, LTD Fabriek workshop Kabelworkshop Kabelworkshop workshop

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : CZXYON
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 6,500,000-8,180,000
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 60% - 70%

Co. van de Nanjingsntric Elektronika, Ltd baseerde in Nanjing, en is de verkoop, op de markt brengend, en techniekexpertisecentrum voor een uitgebreide waaier van professionele Audio Videoschakelaars en de aanleg van kabelnetten van producten.

Onze ervaren de uitvoersteun staat ons toe om volledig voordeel van onze talrijke collectieve middelen en productportefeuille te nemen om u van enorm van het aanbieden en keus te voorzien.

 

Ons uitgebreid gamma wordt ontworpen om aan de specifieke behoeften van de professionele audio videoindustrieën te voldoen om tot de selectie van uw interconnect partner een gemakkelijke keus te maken.

Het bedrijf heeft producten voor de pro-audioindustrie meer dan 20 jaar geproduceerd. Sinds de ontwikkeling van onze XLR-reeksschakelaars, zijn wij onze klanten van het kwaliteitseisen in een meer en meer concurrerende omgeving blijven voorzien.

 

 

 

Wij zijn waar onze klanten ons wensen. Wij bieden de uitvoerige dienst en een professionele raad aan al onze klanten in meer dan 80 landen elk jaar aan.

Geen kwestie of u een OEM klant bent, kabelassembleur, systeemintegrator, Audiovisuele studio, uitzendingsstudio of musicus – wij zijn waar u ons wenst.

 

 

Contactgegevens
NANJING NTRIC ELECTRONICS CO., LTD.

Contactpersoon: Mrs. Clytia

Tel.: 86-025-86109978

Fax: 86-025-84535677

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)